Zowel in de wand als op de wand toepasbaar

schuifdeursystemen op maat

Informeren en bestellen? Maak dan snel een afspraak!

MONCOR SCHUIFDEURSYSTEMEN

MonCor schuifdeursystemen is de specialist in betaalbare schuifdeursystemen.

MonCor schuifdeursystemen zijn een geweldige oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een efficiënte en stijlvolle manier om hun ruimte te verdelen. Deze systemen maken gebruik van glazen deuren die soepel langs een rail schuiven, waardoor er geen onnodige ruimte wordt ingenomen en het interieur een open en ruimtelijk gevoel krijgt.
Eenvoudig de indeling van uw ruimte veranderen
Met MonCor schuifdeursystemen kunt u eenvoudig de indeling van uw ruimte veranderen, zonder dat u hoeft te renoveren of bouwwerkzaamheden hoeft uit te voeren. De deuren kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld een woonkamer van een eetkamer te scheiden of een slaapkamer van een badkamer.
Stijlvol
Deze systemen zijn ook zeer stijlvol en zijn verkrijgbaar in verschillende designs en afwerkingen. Hierdoor passen ze in elk interieur en zijn ze een waardevolle toevoeging aan uw huis.

Saheco schuifdeursystemen zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden. Bovendien zijn ze zeer duurzaam en zullen ze u jarenlang van dienst zijn.

Schuifdeursystemen – SAHECO SV-X70

SV-X70 is een compacte schuifdeur systeem voor frameloze glaspanelen met een maximaal gewicht van 70 kg, waarbij de nieuwste technologie wordt gecombineerd met een aantrekkelijk minimalistisch ontwerp.

Het systeem is snel en eenvoudig te installeren. De SV-X70 design schuifdeuren passen perfect in de moderne woonkamer.  
Vraag informatie aan!

Geschikt voor glaspanelen van 8-10 mm dikte

De SV-X70 is geschikt voor glaspanelen met een dikte van 8-10 mm en een maximaal gewicht van 70 kg. De SV-X70 verbergt al zijn schuifcomponenten in de bovenste rail, wat een aangenaam esthetisch uiterlijk geeft. Er is keuze tussen een anti-shock remsysteem en/of een softbrake-functie, waardoor een geavanceerde en aangename glijactie wordt geboden en tegelijkertijd de veiligheid wordt vergroot; vingers worden beschermd tegen beknelling bij de sluitcyclus van het glaspaneel, dat zelf ook wordt beschermd tegen stootschade.

Geschikt voor Plafond en Wandmontage

SV-X70 wordt aangeboden voor zowel plafond- als wandmontage; voor wandmontage biedt het systeem een ​​unieke eigenschap, doordat de afstand tussen de muur en het glaspaneel kan worden aangepast van minimaal 16 mm tot 24 mm, afhankelijk van de ontwerpvereisten, waardoor een nuttige veelzijdigheid wordt toegevoegd aan de andere voordelen van het systeem .

Twee topuitvoeringen

De SV-X70 wordt aangeboden in twee topuitvoeringen: Gesatineerd geanodiseerd aluminium en een hoogwaardige afwerking van geborsteld roestvrij staal. Daarnaast is het systeem getest tot 100.000 cycli in overeenstemming met de Europese prestatienormen EN1527 / EN1670.
Voor meer informatie, download dan de SAHECO SV-X70 Catalogus
Download Catalogus SV-X70

Saheco SV-Frame Glass

Frame-familie biedt een omtrek frame voor glaspanelen. Het is compatibel met X70 / X110-systemen van de Compact Glass-familie van Saheco.

Met Frame kunt u uw glazen schuifdeuren transformeren en uw woning of winkel een elegante, moderne en minimalistische uitstraling geven.
Vraag informatie aan!

Geschikt voor glaspanelen van 10 mm dikte

Geschikt voor glaspanelen van 10mm dikte en 70 tot 110 kg per paneel. Het wordt aangeboden in drie afwerkingen: mat zwart gelakt aluminium, mat wit gelakt aluminium en mat zilver geanodiseerd aluminium.
Voor meer informatie, download dan de SAHECO SV-Frame Glass Catalogus
Download Catalogus Frame Glass

Schuifdeur Installatie Varianten

Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen / 1 paneel
Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen / 1+1 panelen
Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen met vast glas / 1 paneel
Glazen schuifdeur voor kamerindeling en deuropeningen met vast glas / 1 paneel